Radosław Tomaszewski

Fundator, Web Designer

Pasjonat cyfrowy, zafascynowany nowymi technologiami i internetem. Project Manager z doświadczeniem w realizacji projektów webowych od niewielkich stron internetowych, po większe projekty budowane dla banków i korporacji. Zdobyte doświadczenie łączy ze swoją pasją jaką jest Web Design – jest w Webdone głównym projektantem stron internetowych.

Magdalena Mogielnicka

Psycholog

Psycholożka i fotografka. Towarzyszy ludziom w procesie zmiany osobistej. Wykształcona w nurcie psychologii procesu, posiada kwalifikacje terapeutyczne do pracy z osobami po doswiadczeniach traumatycznych. Od kilku lat prowadzi własną pracownię psychologiczną na terenie Trójmiasta, współpracuje jako psycholog pracy z firmą Luxmed oraz Medycyną Specjalistyczną. Jest także fotografką, zajmuje się reportażem oraz prowadzi mobilne studio fotograficzne gdzie oferuje sesje biznesowe i prywatne.

Zuzanna Sobolewska

Trener

Absolwentka Psychologii i Inżynierii Produkcji. Posiada doświadczenie w pracy w dziale HR w obszarze rekrutacji oraz szkoleń i rozwoju. Głównym zainteresowaniem jest rozwój umiejętności psychospołecznych, głównie w zakresie komunikacji, uważności oraz asertywności. Dodatkowo pasjonatka zarządzania pracą i sobą w czasie. Najbliższym celem zawodowym jest zdobycie certyfikatu trenera Polskiego Towarzystwa Psychologicznego.