Stowarzyszenie Kreatywni dla Szczecina

“Fundacja Webdone zrealizowała na zlecenie Stowarzyszenia Kreatywni dla Szczecina i Regionu responsywną oraz przyjazną użytkownikom i wyszukiwarkom stronę internetową www.kreatywnidlaszczecina.org

Strona internetowa, będąca całkowitym odświeżeniem naszej dotychczasowej witryny domowej, powstała w niespełna siedem dni, wygląda bardzo nowocześnie, jest przy tym estetyczna i intuicyjna w użytkowaniu.

Wartym podkreślenia jest bardzo dobry kontakt z wykonawcą, jego dostępność i bardzo szybkie reagowanie na nasze prośby oraz uwagi a także jakość i oferowane przez niego sprawdzone rozwiązania technologiczne.

Z pełną odpowiedzialnością polecamy współpracę z Fundacją Webdone w zakresie tworzenia stron internetowych dla organizacji non-profit.”

Maciej Patynowski, Stowarzyszenie Kreatywni dla Szczecina i Regionu

Fundacja Serce i Rozum

W imieniu Fundacji Serce i Rozum chciałbym serdecznie podziękować za współpracę Fundacji Webdone. Pan Radosław zaproponował swoją pomoc w kwestii stworzenia dla nas od podstaw strony www w oparciu o wordpress i niezwłocznie przystąpił do działania. Strona została wykonana w błyskawicznym tempie, profesjonalnie, a jednocześnie zgodnie z naszymi oczekiwaniami. Wszelkie uwagi i poprawki jakie mieliśmy zostały uwzględnione i wprowadzone, a co za tym idzie po tygodniu od pierwszego kontaktu mieliśmy w pełni działającą stronę www.

Należy nadmienić, że szczególnie ważne w procesie twórczym były zdolności komunikacyjne Pana Radosława oraz umiejętność przełożenia założeń koncepcyjnych na finalny produkt. Pozwoliło to nam, skupić się na naszych potrzebach, bez konieczności wgłębiania się w techniczne aspekty funkcjonowania strony. Finalny efekt był więcej niż zadowalający – otrzymaliśmy nowoczesną, responsywną i dopracowaną wizualnie stroną, która jest w pełni modyfikowalna.

Jednocześnie po stworzeniu strony Pan Radosław przeprowadził dla nas całościowe szkolenie z obsługi oraz modyfikacji naszej strony, co pozwoli uniezależnić się w przyszłości od pomocy zewnętrznej. Jeszcze raz dziękuję za pełne zaangażowanie i współpracę i życzę powodzenia w przyszłych projektach.

Krzysztof Krasnodębski, Fundacja Serce i Rozum

Stowarzyszenie Satori

“Chcielibyśmy serdecznie podziękować Fundacji Webdone za stworzenie, całkowicie za darmo nowej strony internetowej dla naszego klubu (Stowarzyszenie Satori). W lipcu 2020 roku zgłosiliśmy chęć skorzystania z pomocy w stworzeniu nowej strony. Ekspresowo otrzymaliśmy odpowiedź i natychmiast rozpoczęły się konsultacje. Od Fundacji uzyskaliśmy nieocenioną pomoc w tworzeniu treści oraz cenne wskazówki i rady. Kontakt był sprawny i szybki, a dzięki ogromnemu zaangażowaniu Pana Radosława Tomaszewskiego powstał wspaniały, profesjonalny projekt. Strona jest przejrzysta, czytelna, responsywna i w pełni odpowiada naszym oczekiwaniom.

Chcielibyśmy z przyjemnością rekomendować Fundację Webdone i polecić jej usługi wszystkim organizacjom pozarządowym znajdującym się w potrzebuje budowy nowej strony internetowej.”

Mariusz Gawlik, Prezes Stowarzyszenia Satori

Stowarzyszenie LUMIS

W imieniu Zarządu Stowarzyszenia LUMIS składamy serdeczne podziękowania Fundacji Webdone za wsparcie w postaci stworzenia naszej strony internetowej.

Zespół Fundacji przyczynił się do rozwoju naszego stowarzyszenia, okazał nam wielkie wsparcie i bez jego udziału, nasza strona internetowa nie powstałaby tak szybko. Stronę wykonał Pan Radosław, który jest osobą o wysokiej kulturze biznesowej, zawsze do dyspozycji, chętny do pomocy, odpowiadał na wszystkie pytania, tłumaczył kolejne kroki, doradzał i dał nam poczucie bezpieczeństwa, że jesteśmy w dobrych rękach.

Jesteśmy bardzo wdzięczni i zadowoleni ze współpracy.

Dziękujemy bardzo za pomoc i szczerze zachęcamy innych do skorzystania z doświadczenia zespołu Fundacji Webdone, a także do jej wspierania.”

Karolina Benedyk, Prezes Stowarzyszenia Lumis

Stowarzyszenie LEVEL UP

“Fundacja Webdone stworzyła profesjonalną stronę internetową dla stowarzyszenia LEVEL UP z tłumaczeniem w 4 językach, którą można znaleźć pod adresem www.levelupngo.com

Współpraca z p. Radosławem Tomaszewskim – bezpośrednim wykonawcą witryny internetowej przebiegała bardzo sprawnie, kontakt był szybki i rzeczowy. P. Radosław dynamicznie reagował na prośby i zmiany w zakresie contentu strony oraz jej funkcji, a także proponował własne rozwiązania przyczyniając się do poprawy jakości zewnętrznej komunikacji LEVEL UP i czytelności samej strony. Stworzenie jakościowej witryny internetowej przyczyniło się do wykreowania profesjonalnego wizerunku naszego Stowarzyszenia w oczach potencjalnych odbiorców i partnerów.

Z pełną odpowiedzialnością polecamy współpracę z Fundacją Webdone w zakresie tworzenia stron internetowych.

Monika Bocian, Prezes Zarządu Stowarzyszenia LEVEL UP

Stowarzyszenie Klaudynka

“Pan Radosław Tomaszewski z Fundacji Webdone na przełomie czerwca i lipca podjął się współpracy z naszym stowarzyszeniem w celu odnowienia i poprawy strony internetowej. W tym czasie pan Radosław wykazał się ogromnym zainteresowaniem, pomysłowością, znajomością wielu rozwiązań i kreatywnością podczas tworzenia strony.
Na bieżąco reagował także na nasze sugestie i prośby. Kontakt był szybki i bezproblemowy.
Aktualnie nasze stowarzyszenie dzięki panu Radosławowi posiada profesjonalną i przejrzystą stronę internetową przez co może pozyskiwać nowych członków, a także sponsorów.
Pan Radosław jest osobą godną polecenia.”

Jadwiga Magdalena Woźniak, Stowarzyszenie Klaudynka

Fundacja Rozwoju Społeczno-Oświatowego

“Pragnę wyrazić uznanie i satysfakcję ze współpracy z Fundacją Webdone. W lipcu 2020 podjęliśmy wspólnie projekt budowy nowej strony internetowej dla Fundacji Rozwoju Społeczno-Oświatowego. Zlecenie zostało wykonane terminowo, solidnie, w pełni zgodnie z ustaleniami i naszymi oczekiwaniami. Zrealizowany projekt jest spójny graficznie i w pełni responsywny. Na szczególną uwagę zasługuje wysoka dostępność P. Radosława w trakcie realizacji projektu oraz terminowość. Mogliśmy liczyć na natychmiastową pomoc praktycznie w każdej chwili. W związku z powyższym z przyjemnością rekomendujemy Fundację Webdone jako solidnego partnera i nie pozostaje nam nic innego jak polecić jej usługi w zakresie tworzenia stron internetowych dla organizacji pozarządowych.”

Agnieszka Chmielewska, Fundacja Rozwoju Społeczno-Oświatowego

Fundacja Strefa Innowacji

“Fundacja Strefa Innowacji nawiązała w czerwcu kontakt z Fundacją Webdone w sprawie budowy nowej strony internetowej. Określiliśmy swoje potrzeby w zakresie nowej strony, jak również termin w jakim potrzebujemy mieć ją gotową (połowa sierpnia).

Pan Radosław z Fundacji Webdone zrealizował projekt w terminie i zgodnie z naszymi potrzebami. Zaproponowane rozwiązania graficzne spełniły nasze oczekiwania, a strona jest responsywna i wyświetla się poprawnie na urządzeniach mobilnych. Dodatkowo na stronie został zamieszczony moduł dostępności WCAG, który pomoże osobom z niepełnosprawnościami w przeglądaniu naszej strony.

Kontakt z wykonawcą był rzeczowy, a Pan Radosław zawsze był dostępny na komunikatorze WhatsApp i pod telefonem. Jesteśmy zadowoleni ze współpracy oraz zrealizowanego projektu i polecamy w pełni Fundację Webdone jako twórcę profesjonalnych stron internetowych dla organizacji pozarządowych.”

Monika Dargas-Miszczak, Fundacja Strefa Innowacji

HEADS Foundation

“Dear Fundacja Webdone and Radoslaw Tomaszewski,
I want to take this opportunity to express our thanks and appreciation for a job well done.
Thank you so much for your labor of love and commitment with Heads Foundation.
Your willingness to use your talent and abilities have really strengthens our foundation. You
have been a glaring example of servant-leadership and giving.
You have truly been a blessing to this organizations and I just want you to know that your work hasn’t gone unnoticed. We are extremely grateful for our beautiful website and other IT related services you are rendering to our organization. To follow this thank you words will be a certificate of appreciation from Heads Foundation.
Your support means a lot to us. Thank you so much for being so helpful with everything at any time.
Thank you again and best regards.”

Akwe Pius, HEADS Foundation

Street to School Initiative

“In September 2020, when the desire to have a new website for our organisation was intense. We stumbled across and, contacted Fundacja Webdone – a charitable organisation established with the goal of helping NGOs create free, professional, and user friendly websites, for their service.

Fundacja Webdone’s professionalism and quality of service rendered is top-notch and mind blowing, such that in less than 2 months, we have been able to own a more dynamic, and professional website which greatly expresses our essence.

As an organisation, we are comfortable and confident in vouching for Fundacja Webdone. They are excellent service provider. Please, let us know if you have need for additional information about them. We would gladly share.

Tosin Olowoyeye-Taiwo, Street 2 School Initiative

Zobacz referencje (PDF po angielsku)

Aarogyam Trust

In June 2020 Aarogyam Trust began collaborating with Fundacja Webdone in order to create Trust’s brand new website. Starting from the concept and going through all the phases of creative work and web development with Radoslaw was extraordinarily professional, pleasant and worry-free experience.

The website was initially created using WordPress platform, but it has been also customized since then for a better look. The result of our two-weeks-long endeavour is fast, modern, mobile-friendly website which can proudly represent Aarogyam Trust. We cannot recommend Webdone highly enough.

Samarendra Dixit, Aarogyam Trust

Zobacz referencje (PDF po angielsku)

Slum Art Foundation

“Working with Radek from Webdone Charity started as making a simple website, but he took it a step further by using a simple website design agreement to fix the whole structure and communication stratergy of Slum Art, making our organisation even better, from the design thinking i believed he was able to see some areas which we needed to work one, I never knew building a website can be a tool to improve the internal systems and impact of an organisation.

Thank you so much for the great impact you have made in Slum Art Foundation.”

Adetunwase Adenle, Slum Art Foundation

Zobacz referencje na Facebook

Fundacja Polsko-Węgierska

“W imieniu Fundacji Polsko-Węgierskiej chciałabym serdecznie podziękować za wykonanie profesjonalnej strony internetowej, która stanowi wizytówkę naszej organizacji. Współpraca z panem Radosławem Tomaszewskim była przyjemnością. Poświęcił on dużo czasu na wyjaśnienie wszelkich wątpliwości – znalazł nawet czas na godzinną konsultację na temat strony przez Skype.

Oprócz tego był bardzo elastyczny we współpracy i zrobił wszystko, co w jego mocy, żeby dostosować stronę do naszej wizji. Jeszcze raz dziękuję za pomoc i polecam współpracę z Fundacją Webdone!”

Olga Groszek, Fundacja Polsko-Węgierska

Ludowy Klub Sportowy SANOVIA

Projekt w trakcie realizacji.