Stowarzyszenie Kreatywni dla Szczecina

“Fundacja Webdone zrealizowała na zlecenie Stowarzyszenia Kreatywni dla Szczecina i Regionu responsywną oraz przyjazną użytkownikom i wyszukiwarkom stronę internetową www.kreatywnidlaszczecina.org

Strona internetowa, będąca całkowitym odświeżeniem naszej dotychczasowej witryny domowej, powstała w niespełna siedem dni, wygląda bardzo nowocześnie, jest przy tym estetyczna i intuicyjna w użytkowaniu.

Wartym podkreślenia jest bardzo dobry kontakt z wykonawcą, jego dostępność i bardzo szybkie reagowanie na nasze prośby oraz uwagi a także jakość i oferowane przez niego sprawdzone rozwiązania technologiczne.

Z pełną odpowiedzialnością polecamy współpracę z Fundacją Webdone w zakresie tworzenia stron internetowych dla organizacji non-profit.”

Maciej Patynowski, Stowarzyszenie Kreatywni dla Szczecina i Regionu

Fundacja Serce i Rozum

W imieniu Fundacji Serce i Rozum chciałbym serdecznie podziękować za współpracę Fundacji Webdone. Pan Radosław zaproponował swoją pomoc w kwestii stworzenia dla nas od podstaw strony www w oparciu o wordpress i niezwłocznie przystąpił do działania. Strona została wykonana w błyskawicznym tempie, profesjonalnie, a jednocześnie zgodnie z naszymi oczekiwaniami. Wszelkie uwagi i poprawki jakie mieliśmy zostały uwzględnione i wprowadzone, a co za tym idzie po tygodniu od pierwszego kontaktu mieliśmy w pełni działającą stronę www.

Należy nadmienić, że szczególnie ważne w procesie twórczym były zdolności komunikacyjne Pana Radosława oraz umiejętność przełożenia założeń koncepcyjnych na finalny produkt. Pozwoliło to nam, skupić się na naszych potrzebach, bez konieczności wgłębiania się w techniczne aspekty funkcjonowania strony. Finalny efekt był więcej niż zadowalający – otrzymaliśmy nowoczesną, responsywną i dopracowaną wizualnie stroną, która jest w pełni modyfikowalna.

Jednocześnie po stworzeniu strony Pan Radosław przeprowadził dla nas całościowe szkolenie z obsługi oraz modyfikacji naszej strony, co pozwoli uniezależnić się w przyszłości od pomocy zewnętrznej. Jeszcze raz dziękuję za pełne zaangażowanie i współpracę i życzę powodzenia w przyszłych projektach.

Krzysztof Krasnodębski, Fundacja Serce i Rozum

Stowarzyszenie Satori

“Chcielibyśmy serdecznie podziękować Fundacji Webdone za stworzenie, całkowicie za darmo nowej strony internetowej dla naszego klubu (Stowarzyszenie Satori). W lipcu 2020 roku zgłosiliśmy chęć skorzystania z pomocy w stworzeniu nowej strony. Ekspresowo otrzymaliśmy odpowiedź i natychmiast rozpoczęły się konsultacje. Od Fundacji uzyskaliśmy nieocenioną pomoc w tworzeniu treści oraz cenne wskazówki i rady. Kontakt był sprawny i szybki, a dzięki ogromnemu zaangażowaniu Pana Radosława Tomaszewskiego powstał wspaniały, profesjonalny projekt. Strona jest przejrzysta, czytelna, responsywna i w pełni odpowiada naszym oczekiwaniom.

Chcielibyśmy z przyjemnością rekomendować Fundację Webdone i polecić jej usługi wszystkim organizacjom pozarządowym znajdującym się w potrzebuje budowy nowej strony internetowej.”

Mariusz Gawlik, Prezes Stowarzyszenia Satori

Stowarzyszenie LUMIS

W imieniu Zarządu Stowarzyszenia LUMIS składamy serdeczne podziękowania Fundacji Webdone za wsparcie w postaci stworzenia naszej strony internetowej.

Zespół Fundacji przyczynił się do rozwoju naszego stowarzyszenia, okazał nam wielkie wsparcie i bez jego udziału, nasza strona internetowa nie powstałaby tak szybko. Stronę wykonał Pan Radosław, który jest osobą o wysokiej kulturze biznesowej, zawsze do dyspozycji, chętny do pomocy, odpowiadał na wszystkie pytania, tłumaczył kolejne kroki, doradzał i dał nam poczucie bezpieczeństwa, że jesteśmy w dobrych rękach.

Jesteśmy bardzo wdzięczni i zadowoleni ze współpracy.

Dziękujemy bardzo za pomoc i szczerze zachęcamy innych do skorzystania z doświadczenia zespołu Fundacji Webdone, a także do jej wspierania.”

Karolina Benedyk, Prezes Stowarzyszenia Lumis

Stowarzyszenie LEVEL UP

“Fundacja Webdone stworzyła profesjonalną stronę internetową dla stowarzyszenia LEVEL UP z tłumaczeniem w 4 językach, którą można znaleźć pod adresem www.levelupngo.com

Współpraca z p. Radosławem Tomaszewskim – bezpośrednim wykonawcą witryny internetowej przebiegała bardzo sprawnie, kontakt był szybki i rzeczowy. P. Radosław dynamicznie reagował na prośby i zmiany w zakresie contentu strony oraz jej funkcji, a także proponował własne rozwiązania przyczyniając się do poprawy jakości zewnętrznej komunikacji LEVEL UP i czytelności samej strony. Stworzenie jakościowej witryny internetowej przyczyniło się do wykreowania profesjonalnego wizerunku naszego Stowarzyszenia w oczach potencjalnych odbiorców i partnerów.

Z pełną odpowiedzialnością polecamy współpracę z Fundacją Webdone w zakresie tworzenia stron internetowych.

Monika Bocian, Prezes Zarządu Stowarzyszenia LEVEL UP

Stowarzyszenie Klaudynka

“Pan Radosław Tomaszewski z Fundacji Webdone na przełomie czerwca i lipca podjął się współpracy z naszym stowarzyszeniem w celu odnowienia i poprawy strony internetowej. W tym czasie pan Radosław wykazał się ogromnym zainteresowaniem, pomysłowością, znajomością wielu rozwiązań i kreatywnością podczas tworzenia strony.
Na bieżąco reagował także na nasze sugestie i prośby. Kontakt był szybki i bezproblemowy.
Aktualnie nasze stowarzyszenie dzięki panu Radosławowi posiada profesjonalną i przejrzystą stronę internetową przez co może pozyskiwać nowych członków, a także sponsorów.
Pan Radosław jest osobą godną polecenia.”

Jadwiga Magdalena Woźniak, Stowarzyszenie Klaudynka

Fundacja Rozwoju Społeczno-Oświatowego

“Pragnę wyrazić uznanie i satysfakcję ze współpracy z Fundacją Webdone. W lipcu 2020 podjęliśmy wspólnie projekt budowy nowej strony internetowej dla Fundacji Rozwoju Społeczno-Oświatowego. Zlecenie zostało wykonane terminowo, solidnie, w pełni zgodnie z ustaleniami i naszymi oczekiwaniami. Zrealizowany projekt jest spójny graficznie i w pełni responsywny.

Na szczególną uwagę zasługuje wysoka dostępność P. Radosława w trakcie realizacji projektu oraz terminowość. Mogliśmy liczyć na natychmiastową pomoc praktycznie w każdej chwili.

W związku z powyższym z przyjemnością rekomendujemy Fundację Webdone jako solidnego partnera i nie pozostaje nam nic innego jak polecić jej usługi w zakresie tworzenia stron internetowych dla organizacji pozarządowych.”

Agnieszka Chmielewska, Fundacja Rozwoju Społeczno-Oświatowego

Fundacja Strefa Innowacji

“Fundacja Strefa Innowacji nawiązała w czerwcu kontakt z Fundacją Webdone w sprawie budowy nowej strony internetowej. Określiliśmy swoje potrzeby w zakresie nowej strony, jak również termin w jakim potrzebujemy mieć ją gotową (połowa sierpnia).

Pan Radosław z Fundacji Webdone zrealizował projekt w terminie i zgodnie z naszymi potrzebami. Zaproponowane rozwiązania graficzne spełniły nasze oczekiwania, a strona jest responsywna i wyświetla się poprawnie na urządzeniach mobilnych. Dodatkowo na stronie został zamieszczony moduł dostępności WCAG, który pomoże osobom z niepełnosprawnościami w przeglądaniu naszej strony.

Kontakt z wykonawcą był rzeczowy, a Pan Radosław zawsze był dostępny na komunikatorze WhatsApp i pod telefonem. Jesteśmy zadowoleni ze współpracy oraz zrealizowanego projektu i polecamy w pełni Fundację Webdone jako twórcę profesjonalnych stron internetowych dla organizacji pozarządowych.”

Monika Dargas-Miszczak, Fundacja Strefa Innowacji

HEADS Foundation

“Jako dyrektor generalny Fundacji HEADS jestem dumny z Fundacji Webdone i Radka i szczerze chcę mu podziękować, nie tylko za bezpłatną, inteligentną, atrakcyjną i przyjazną dla użytkownika stronę, którą wykonał dla fundacji Heads, lecz w szczególności za to, że jest zawsze dostępny, serdeczny i chętny do pomocy. Możesz myśleć, że twój akt dobroci to nic wielkiego, lecz chciałbym abyś wiedział, że wpływ twojej wybitnej pracy jest ogromny. Twoja dostępność, pozytywne zachowanie, entuzjazm i chęć pomocy pokazują nam, że praca charytatywna niekoniecznie musi być czasochłonna, lecz liczy się serce. Z głębi mego serca dziękuję ci.”

Watson Pius, HEADS Foundation

Zobacz referencje na Facebook

Aarogyam Trust

“W czerwcu 2020 Aarogyam Trust rozpoczął współpracę z Fundacją Webdone w celu stworzenia nowej strony internetowej organizacji. Rozpoczęliśmy od pomysłu i przeszliśmy przez wszystkie fazy pracy kreatywnej i web developmentu z Radosławem – było to niezwykle profesjonalne, miłe i bezproblemowe doświadczenie.
Strona została początkowo stworzona na platformie WordPress, ale została również spersonalizowana dla poprawienia wyglądu. Rezultatem naszych dwutygodniowych starań jest szybka, nowoczesna, przyjazna dla urządzeń mobilnych strona internetowa, która może dumnie reprezentować Aarogyam Trust. Nie możemy mocniej polecić Webdone.”

Samarendra Dixit, Aarogyam Trust

Zobacz referencje (PDF po angielsku)

Slum Art Foundation

“Współpraca z Radkiem z Fundacji Webdone rozpoczęła się od stworzenia prostej strony internetowej, ale posunął się o krok dalej, wykorzystując projekt strony internetowej, aby poprawić całą strukturę i strategię komunikacji Slum Art, czyniąc naszą organizację jeszcze lepszą / prawdopodobnie dzięki design thinking mógł dostrzec niektóre obszary, nad którymi powinniśmy popracować / nigdy nie wiedziałem, że zbudowanie strony internetowej może być narzędziem do poprawy wewnętrznych systemów i siły oddziaływania organizacji.
Dziękuję bardzo za wielki wpływ, jaki wywarłeś na Fundację Slum Art.”

Adetunwase Adenle, Slum Art Foundation

Zobacz referencje na Facebook