Fundacja Webdone

Strony internetowe dla NGO za darmo. Tylko u nas!

Bezproblemowa Współpraca

Sprawdzone technologie

Proste aktualizacje

Wymierne oszczędności

Działaj z Webdone

Bezproblemowa Współpraca

Na każdym etapie współpracy działamy ramię w ramię. Twoja strona to nasz wspólny projekt.

Tak samo jest na etapie projektowania wyglądu, wyboru rozwiązań technologicznych, czy tworzenia treści. To dlatego, że pracujemy zgodnie z wypracowanymi przez lata procesami.

Wykorzystujemy najlepsze praktyki w projektowaniu i tworzeniu stron. W każdy projekt angażujemy się na 100%. Dzięki temu Twoja nowa strona będzie spełniała najnowsze standardy i wymagania użytkowników.

Zawsze łatwo się z nami skontaktujesz przez telefon, email i na komunikatorach (Facebook Messenger, WhatsApp, Telegram, Skype, Zoom lub Hangouts).

– Technologie –

Otrzymasz stronę, która korzysta z tych samych rozwiązań, którym zaufało ponad 75 mln użytkowników.

Do budowy stron wykorzystujemy m.in. silnik CMS WordPress oraz narzędzie do tworzenia szablonów graficznych, Divi. Pozwala nam to na sprawną pracę i znaczne zmniejszenie kosztów produkcji.

Rozwój i Aktualizacje

Stworzona przez nas strona jest prosta w modyfikacji i aktualizacji.

Twoja strona będzie mieć polski system obsługi od strony administratora i redaktora. Oznacza to, że z łatwością będziesz mógł modyfikować wszystkie treści na stronie, dodawać newsy, zdjęcia i aktualności.

Oszczędności

Prosta i zadowalająca strona zamówiona w agencji interaktywnej lub u freelancera kosztuje od 1.5 tys. wzwyż.

W zależności od jej funkcji dodatkowych cena może poszybować jeszcze wyżej.

Współpracując z nami, Twoja organizacja zaoszczędzi co najmniej 2000,00 złotych.

Co jeszcze oferujemy?

Organizacje pozarządowe, podobnie jak firmy, potrzebują efektywnych narzędzi promocji i komunikacji. Dlatego proponujemy dodatkowe rozwiązania i nie poprzestajemy na samej budowie strony internetowej.

E-mail w Domenie Organizacji
Proponujemy konfigurację poczty elektronicznej, której adres wygląda profesjonalnie. Wpływać to może na wizerunek organizacji. Może to wyglądać np. tak: marcin@twojanazwa.pl.

Przyjazne SEO
Na nic zda się strona www, jeśli nie da jej się znaleźć. Wiemy o tym i potrafimy temu zapobiec. Na życzenie strony internetowe projektujemy, mając na uwadze optymalizację SEO i organiczne wyniki wyszukiwania w Google. Tworzymy strony, które będzie można łatwo odnaleźć w sieci.

Integracja z Płatnościami
Jeżeli ktoś chce wesprzeć Twoją organizację, trzeba mu to ułatwić. Dlatego możemy zintegrować Twoją stronę z narzędziami online do wpłacania darowizn przez odwiedzających (PayPal, Przelewy24, GiveWP).

Kopie Zapasowe
Dbamy o dane organizacji, z którymi współpracujemy. Na życzenie możemy stworzyć kopię zapasową serwisu i w krytycznych momentach możemy ją przywrócić.

Podpięcie Google Analytics
Po ukończeniu projektu możemy podpiąć usługę Google Analytics, co pozwoli na zbieranie danych o działaniach osób odwiedzających stronę Twojej organizacji. Te istotne dane pomogą Ci reagować odpowiednio na zachowania użytkowników i modyfikować treści w zależności od ich potrzeb.

A ponadto – uczymy!

Aby Twoja organizacja była samowystarczalna i niezależna, chętnie przeszkolimy Ciebie lub wyznaczoną osobę z Twojej fundacji lub stowarzyszenia. Szkolenie online przygotuje Was do samodzielnego zarządzania treścią i wyglądem nowej strony internetowej, dodawania aktualności czy prowadzenia bloga organizacji.

Darmowa strona

Zgłoś się już dziś!

Podejmując współpracę z Fundacją Webdone, otrzymasz więcej niż tylko profesjonalną stronę internetową dla swojej fundacji lub stowarzyszenia. Możemy zająć się także dodatkowymi usługami oraz przeszkoleniem Cię z ich obsługi.

Rozmowę o starcie nowego projektu i Twoich potrzebach podejmujemy jeszcze tego samego dnia, którego otrzymamy Twoje zgłoszenie. W zależności od Twoich potrzeb i zaangażowania w proces tworzenia, Twoja strona może powstać nawet w ciągu 2 tygodni!